Gryts handelsträdgård & butik

Julsäsongen är här och vi har laddat upp julbutiken med lökväxter och annat som hör julen till. I gårdsbutiken har vi fyllt på med glögg, teer, kronljus, hemkokt marmelad och kolor. Vi har kransar, kransstommar och buntar med grönt för er som vill göra er egen krans. 

Nu är det lågsäong här ute i skärgården och vi ändrar tider efterhand som vi känner att det behövs.

Även dessa tider kan variera (på grund av sjukdom, väder mm som vi inte kan förutse) men vi uppdaterar alltid här samma dag i så fall. 
Extra öppettider framöver: 
Söndag 4/12 10-12
Lördag 10/12 10-16

Torsdag: 10-16
Fredag 10-16
Lördag 10-13
Vi är en modern trädgård med bohemisk känsla som samlar egenodlade grönsaker och blommor med egenimporterad inredning från olika delar av världen. Här kan man njuta av medelhavskänsla från mars och framåt.
Trädgården förändras efter säsong och beroende på när man kommer så ser utbudet olika ut.
Under april-mitten av juli är man välkommen in i vårt produktionsområde av sommarblommor, grönsaksplantor och amplar. Efter det är den avdelningen avstängd och väntar på svalare väder så vi kan städa och börja om att plantera vårens sortiment.
På utegård har vi egenodlade perenner, svenska fruktträd och bärbuskar från professionella plantskolor, mycket rosor, klätterväxter och prydnadsbuskar.
Varmt välkomna hit under alla säsonger

Besök gärna vår webshop www.grytshandelstradgard-shop.com

Och följ oss på instagram @grytshandelstradgard
Påfyllt med jättemycket vårlökar, mycket stort och handplockat sortiment.


Nu är det lågsäong här ute i skärgården och vi ändrar tider efterhand som vi känner att det behövs.

Även dessa tider kan variera (på grund av sjukdom, väder mm som vi inte kan förutse) men vi uppdaterar alltid här samma dag i så fall.

Torsdag 3/11 Har vi kvällsöppet 17-20, för vår ljuskväll. Ej öppet på dagen.
Torsdag: 10-16
Fredag 10-16
Lördag 10-13

Kika gärna in i vår webshop för att se en del av vårt sortiment www.grytshandelstradgard-shop.com

Vi har öppnat upp jordpallar ute på parkeringen för självbetjäning och betalning med swish, pga väder och vind så händer det att skyltar ramlar och vi är inte alltid på plats och kan fixa. Så se er omkring lite ifall någon skylt saknas. All jord som är öppen har en en prisskylt och det finns en skylt med swishnummer. Vi har även ställt ut ljung och gravprydnader utanför butiken så man kan självbetjäna när vi har stängt.

Såjord (eko)
Naturgödlad plantjord (eko)
Eko u-jord
U-jord
basic plantjord
Kogödsel
Blomjord för krukväxter
Ros & rhododendronjord
 


  Buketter och Begravningsblommor: Beställ genom att ringa Caroline på: 0705-707372. OBS! Detta nummer gäller endast beställningar av begravningsblommor och buketter 
Under våra öppettider går det bra att beställa även i butiken eller på butikstelefonen: 
0702-804798. Ni får gärna skicka ett sms om vi inte svarar direkt så ringer vi upp så fort vi kan. 

Ni kan beställa sorgbinderier till begravningar, antingen direkt via oss. Vi levererar fritt inom valdemarsviks kommun (leverans gäller endast begravningar) . Ring till butiken och prata med Caroline för beställning. Om vi inte svarar i telefon under lågsäsong så skicka gärna ett sms eller mail med telefonnummer så ringer vi upp inom kort. Gårdsbutiken:
Sylt, saft, marmelad och kolor. Vi har flera olika fina olivoljor att välja på. 
Sänkdalens Glass, Kung Markatta och andra varumärken.


 

Instagram

Öppettider:

Här hittar ni oss också:instagram: @grytshandelstradgard
@hannahstradgard

Facebook:
facebook.com/grytshandelstradgard

Pinterest: https://www.pinterest.se/grytshandelstradgard

Kontakt: Just nu är det väldigt många som kontaktar oss och frågar om vi har öppet. Vi uppdaterar öppettiderna här regelbundet så att dom alltid stämmer.

info@grytshandelstradgard.se
0702-80.4798 
<-------Öppettider

Telefontid när butiken är  öppen. Obs! Hårt tryck i butiken nu med både odlingar och kunder. Vi hinner inte alltid svara   Skicka gärna ett meddelande på telefonen så svarar vi när vi har det lugnare.

 Frågor om annonsering, sponsring och annat icke butiksrelaterat vänligen använd mail: info@grytshandelstradgard.se  vi hör av oss vid intresse. Vi ber er verkligen att respektera detta. Vi har enbart butikspersonal i butiken och det är högsäsong så vi har fullt upp med att hjäpa och serva kunder. Så vi kan ändå inte ta beslut om annonseringen mm.

Rågeterdalsv. 7 
61596 Gryt

Blommor, växter, grönsaker i valdemarsvikskommun