Gryts handelsträdgård & butik

Perenner, buskar och träd

Ute har vi perenner till försäljning, utbudet varierar efter säsong och vi fyller på med nytt hela säsongen. Våra perenner kommer från en svensk plantskola och håller mycket hög kvalitet. Vi odlar även en del perenner själva. Inför 2017 har vi byggt en helt ny perennavdelning!

Vi har rosbuskar, hortensia, ölandstok, vinstockar, hallonplantor, rhododendron och mycket annat. Vi har många olika fruktträd och bärbuskar i lager. 

I år kommer vi utöka sortimentet av träd och buskar och kommer ha flera sorter hemma. Men som vanligt går det bra att förbeställa det man önskar.

-OBS- Vi får färre leveranser från slutet av maj, så då kan det ta längre tid om det är så att vi inte har det ni önskar hemma. Beställ gärna via mail så det är lätt för oss att få en överblick och kunna återkomma vid leverans eller vid frågor. Info@grytshandelstradgard.se

Som alltid har vi  egenodlade, rabarber jordgubbsplantor och smultronplantor. 

Köpvillkor Träd och buskar: 

Reklamationer av växter ska anmälas inom 2 månader. Kvitto samt plantor måste alltid visas upp i sin helhet. 

Det är mycket viktigt att plantering av växter och skötsel under etableringen utförs på rätt sätt. man måste själv se till att ta reda på information om växtens önskemål.
 Om inte plantering och skötsel under etableringen sker på rätt sätt, eller med rätt förutsättningar täcks inte växten av etableringsgarantin.
Om du misslyckats med någon växt, trots att du följt våra planteringsråd och skötselanvisningar, låter växten eller växterna stå kvar på växtplatsen och kontakta oss.
Om du du vill göra en reklamation ska du uppvisa ditt kassakvitto samt ta med samtliga  plantor att visa upp.

Vi tar ej ansvar för: Transportskador, 
Skador som uppstår efter plantering, som bland annat kan bero på vattenföroreningar, växtnäringsbrist, felaktigt PH-värde i odlingssubstratet, frost eller vinterskador/tjältorka. Detta utöver felaktig skötsel, växtskadegörare, viltangrepp eller plantering i en för växten ej lämplig växtzon.
Växter som är prisnedsatta reavaror.
Växter som planterats i krukor, kärl eller liknande.

 

Blommor, växter, grönsaker i valdemarsvikskommun